جشن فارغ التحصیلی انستیتوت تکنالوژی معلوماتی ومخابراتی برگزار شد - انستیتوت تکنالوجی معلوماتی و مخابراتی

جشن فارغ التحصیلی انستیتوت تکنالوژی معلوماتی ومخابراتی برگزار شد

روز شنبه  مورخ 19/10/1394  مراسم جشن فارغ التحصیلی انستیتوت تکنالوژزی معلوماتی ومخابراتی به حضور محترم عبدالرزاق وحیدی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ، محترم انجنیر بریالی حسام، معین تخنیکی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، هیئت رهبری وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی ، محترم دکتور حبیب الله حبیب،  رئیس پوهنتون کابل، وکلای محترم در ولسی جرگه و مشرانوجرگه، محترم داکتر نجیب الله عزیزی، رئیس ادراه اترا ، استادان، اعضای خانواده فارغ التحصیلان، اعضای رهبری اداره محترم تنظیم خدمات مخابراتی (اترا) ، هیئت رهبری شرکت افغان تیلیکام ، دایر گردید.

این مراسم ساعت 10 قبل از ظهر با نیم ساعت تاخیر شروع شد. پس از تلاوت چند آیت از قرائت قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی افغانستان، محترم پوهاند محمد شفیع شریفی رئیس انستیتوت تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی به سخنرانی پرداخت. محترم پوهاند شریفی تمام اشتراک کننده گان محفل ششمین جشن فراغت محصلان این انستیتوت راخوش آمدید گفته  در ادامه ضمن تبریک به مناسبت فراغت از تحصیل جمعی محصلان این انستیتوت به دستاوردها و موفقیت های انستیتوت در طی این مدت پرداخت و گفت: انستیتوت تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی تا قوس امسال جمعاً 308 فارغ التحصیل در رشته تکنالوژی معلوماتی ومخابراتی داشته است. وی همچنین به پیشرفت ها و گسترش فضای آموزشی انستیتوت اشاره و در قسمت پایانی سخنان خود به هوشیاری محصلان و فارغ التحصیلان این انستیتوت در مقابله با معضلات مختلف  و چالش های فرا راه تاکید کرد.

در ادامه این مراسم، محترم عبدالرزاق وحیدی وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی  فراغت ششمین دور فراغت محصلان انسیتوت را به استادان و منسوبین انستیتوت و اولیای محترم شان تبریک عرض  و تاکید نمود که هیچگاه  به تحصیل در سطح لیسانس اکتفا نکرده بلکه همیشه در تلاش تحصیلات عالیتر به سطح ماستری و دکتورا نیز بکوشند. وی در ادامه ارتباط تحصیل را با توسعه و انکشاف ملی بحث و نقش  سرمایه انسانی را در این رابطه مهم پنداشت  ( جهت دسترسی به متن کابل سخنرانی) اینجا را کلیک کنید     متعاقباً محترم پوهاند دکتور حبیب الله حبیب رئیس پوهنتون کابل در رابطه به اهمیت تحصیلات عالی و نقش تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی در جامعه  صحبت نمود. وی فراغت محصلان را به محصلان ، استادان و منسوبین این انستیتوت تبریک عرض نمود.

متعاقباً محترم الحاج احمد جاوید روف رئیس کمیسیون مواصلات و مخابرات  مشرانوجرگه ، محترم استانکزی صاحب و محترم قلات وال صاحب نماینده های مردم در ولسی جرگه صحبت های تفصیلی در رابطه به نقش محصلان و جوانان در جامعه،  اهمیت تحصیل در رشد وانکشاف جامعه ، ترویج تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی به دست توانای جوانان و فارغ التحصیلان این انستیتوت ایراد نمودند. همچنان هریک به نوبه خود فراغت محصلین را به خود ایشان خانواده ها ، انستیتوت تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی، استادان  و وزارت محترم مخابرات و تکنالوژی معلوماتی تبریک گفتند.

در ادامه محترم پوهیالی احمد شاهپور سراج یک تن از استادان این انستیوت و محترم خواجه منیب صدیقی به نماینده گی از فارغ التحصیلان ششمین دور فراغت از انستیتوت تعهد خویش را به خاطر خدمت گذاری صادقانه به وطن و مردم کشور ارائه نمودند.

این محفل با توزیع تصدیق نامه ها و  تحایف که توسط شرکت محترم افغان تیلیکام تهیه شده بود به پایان رسید.